fredag 16 april 2010

Kallad till en andra intervju

SMS när jag slutat för dagen, "Blev kallad till en andra intervju den 28/4 kl 8.30".

SKA inte bygga upp några förhoppningar, han har ju fallit på målsnöret massor av gånger nu. Dock tycker ju JAG att den här tjänsten är den mest attraktiva hittills....både vad gäller arbetstider och lön. Håller tummarna som fan! Krånglig rekryteringsprocess bara, tror han sa att det var typ 3-4 intervjuer och papper som skulle fyllas i inför den tredje eller hur det var.

Det som är till hans nackdel, eller kanske fördel, vad vet jag....är att han inte kan skrävla om sig själv. Överhuvudtaget prata bra om sig själv. Men det finns inte en käft som blir osams med Calle...(med undantag för EN människa), han är jordens mest diplomatiska. Inte ens JAG blir osams med honom! Han har en helt makalös förmåga att ta folk...det bara är så.

Aaaaah dörrförsäljare! Men söta gymnasieflickor som sparar pengar till klassresa, till koncentrationsläger i Berlin nästa läsår. Ett 5-pack svarta strumpor för 159 spänn eller ett vitt blockljus för 79! Det är så min ekonomiska ådra skriker i kroppen!!
Samtidigt är det ett gott syfte, och morfars födelsedag analkas. Har redan köpt en salami med vitlökssmak från en annan söt tjej, vars projektarbete i skolan handlade om att åka till ett barnhem i Lettland och ge barnen leksaker och kläder. Sånt har vi en hel del!! Försäljningen av salami skulle finansiera resan dit, och sakerna att ge bort till barnen samlar de in från folk som köper. Korvjäveln kostar 169 spänn!!!

Men sen får det fan va bra. Morfar blir nog i alla fall glad när han får höra om syftet, även om sakerna som sådana i det närmaste är att betrakta som skit i förhållande till vad man betalar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar