tisdag 15 juni 2010

Helgen...

den kom o gick snabbt. Med hjälp från närakära fick vi massor gjort på garaget :-) Halva taket är lagt och ungefär hälften är färdigmålat. Fönstrena har inte kommit än så därför har vi ju inte kunnat göra alla snickerijobb ännu, än mindre måla. Men snart så...!
Saknade lite bärläkt och några liter färg till, jag fixade det nu idag så allt finns hemma för att färdigställa, allt utom fönster, trycke till dörren o så nockpannorna. Fan, det är massor mer såklart, men ang det utvändiga.
Bilder annan dag....orkar inte nu.
Idag har vi varit förlovade i 2 år och ett par i 8. ÅTTA! Fattar ni hur länge det är, liksom! Nästan en tredjedel av mitt liv!
Nästa år ska vi gifta oss, o sen finns det ju liksom inget kvar. Det är DÅ jag lägger in dödsstöten och börjar bearbetningen på allvar. Moahahaha!

3 kommentarer:

  1. Blir det fest i garaget när allt är klart? :)

    SvaraRadera
  2. Höhöhö - klart det blir! Vi lär ju inte kunna köra in bilarna där ändå eftersom nivåskillnaden är typ 25 cm mellan uppfart och platta. Blir värsta dansgolvet ju =)

    SvaraRadera
  3. Haha... ska ni lägga plattor eller asfaltera inom en nära framtid så att bilarna får tak över huvudet? Ni kan ju ha ett pre-wedding kalajs i garaget ett år innan dagen B vetja! :)

    SvaraRadera