måndag 11 oktober 2010

Dag 2

5 påsar pulver igår totalt, mycken vatten och unnade mig ett par morötter och lite blomkålsmos till lunch. Någon kopp svart kaffe blev det också. Kände mig inte hungrig.
Idag har jag hittills fått i mig tre påsar, och orkar nog bara med en till sen efter motionen som planeras ägas rum om en timme. Får sällis av min Sandy, men framöver om jag ska ut o hålla igång kröppa själver vill det nog till att man har en pannlampa o en fungerande mp3:a. Sen vet jag inte vilken runda jag ska ta, det ska ju helst vara ett ganska mjukt underlag - typ ett spår. Men till Sya, där det finns ett fint spår, är det ju en bit i mörker, o min cykel har både punka o saknar lyse...

Investerade i ett nytt blomkålshuvud o funderar på att spetsa moset med lite gröna ärtor också, förutom olivoljan, vitlöken o basilikan. Det blir nog fina fisken, det!

En kär vän har deklarerat att hennes mål är minus 8 kilo, mitt omfång är ju lite mera omfattande så mitt mål får bli 10 då. Japp! 65 eller mindre, det känns alldeles lagom. Fy helvete, jag väger 75 kg. När hände detta???
Motivationen är på topp i alla fall! Nu ska dallerhelvetet dän, så är det bara! Jag o min lilla Muu får köra en ömsesidig cyber-pepp. Det går ju alltid lättare när man inte står ensam i sitt beslut!

Numera är det tjat om att få cykla, här på Hjortrongränd. Och Emilia vill minsann inte kännas vid att hon någonsin sagt att hon ville ha stödhjul på cykeln.

Scenariorna med deras tillhörande PM är färdiga, sista gjorde jag igår kväll. Nu är det bara att skriva en analys till videosamtalet (som för övrigt gick riktigt bra, fasen vad jag rockar! Om det inte vore för profildallret alldeles under hakan) och göra klart etikuppgiften med min kursare som jag har dejt med på torsdag.

Tempot lugnade sig pltösligt o genast så snart PM:en försvann ur bilden - men de har nog varit lite nyttiga att göra också, för nu har man inte kunnat "glida" igenom basgruppsjobbet o ta all läsning precis innan tentan. Förhoppningsvis har på så vis lite hunnit sätta sig på vägen dit så tentaplugget inte blir fullt så tungt. Den som lever får se!

3 kommentarer:

  1. Jag blir lika glad varje gång du skrivit något nytt Lindis! på andra sidan jordklotet har man inte så många glädjeämnen kan jag meddela. Men be Jocke att hjälpa dig med träningen. Han är mycket duktig på sånt, jag har lärt honom själv + hans militära utbildning, och jag vet att han kan ge dig bra hjälp och stöd!Glöm inte heller att det där jäkla pulvret kan ge en helt otrolig förstoppning, och det är inte roligt! Gud så jag längtar efter dig, och det är kul att höra att barnbarnen är så duktiga med allt. Fast jag tycker nog du skulle ge dom en sax, så dom lär sig klippa rätt! Och lycka till så mycket med profildallret!!! Har du "mora" med dig i ansträngningarna? En idealvikt är bara nys i mitt tycke. Jaha, och när du nått 65 kg, vad händer då? Bara sluta träna och börja vräka i sig skit igen? Näe, gör träningen till en mental livsstil istället, och sen när du är stark och har kondis, så ser du vilken vikt som är "rätt" för dig. När jag tränar med vikter är jag 95kg, när jag tränar med löpning är jag 85 kg. När jag inte gör ett skit drar det iväg till 100 vilket är min nuvarande "idealvikt". Det är bra med målsättningar, fast man ska inte sluta springa när man nått målet liksom...

    //Auktoriteten, el Loco!

    SvaraRadera
  2. Heja heja!

    Førstår dock inte hur du kan stå ut med pulvret. Provade det ett par dagar och trodde jag skulle bli galen. Mitt psyke klarar inte riktigt av vetskapen att jag inte _får_ æta riktig mat. Om du trøttnar kan jag rekommendera vægning av maten och ræknande av kalorier. It takes a bit of effort, men vært det nær man førstår hur mycket før mycket man (jag i alla fall) egentligen æter...

    Ikvæll blir det 90 minuters powerwalk (10 km) + gym. Ær du på? Kørde en fotbollsplanslængd med utfall i søndags och kan fortfarande inte riktigt sitta normalt på lilla rumpan. Gør så ont! Men smærta ær væl bara svaghet som læmnar kroppen...!

    Heja oss!

    SvaraRadera
  3. Pappa å Muu! Mina underbara trogna läsare! Det är så kul att få lite köttiga kommentarer!!! Jag trivs rätt fint med mitt pulver, faktiskt. Min köksvåg har lagt av så att hålls o väga o greja skulle inte riktigt funka. Du är nog mycket bättre på att röra dig än vad jag är - vill dock beskylla avsaknad av teknikkompetens till viss del - måste absout ha en MP3:a med Linda-musik på om det ska bli nån fart på benen. Har en sån manick nånstans men vet inte var, o kan inte tanka ner. Vet inte hur man gör o vill inte lära mig. Svår nöt!
    Papp: Näe, när 65 är ett faktum blir det väl lite mindre beasås åtminstone =)

    SvaraRadera