lördag 16 oktober 2010

Alicias kalas

Kameran är halvbra, och likaså fotografen, men några av alla vildingar som kom hit på lite kalas idag fastnade minsann på bild =) Passar på o lägga upp lite kort från i tisdags, "riktiga" födelsedagen!!!
Det var i alla fall en toppentrevlig dag idag, med besök av Linda o hennes tre grabbar, Tanya o hennes två minsta, Sandra & Frans o deras tre småttingar, dagiskompisen Linn, och så även min bror o Calles syster som kom hit en sväng. Det har varit fullt hus hela dan =)
Efter en massa socker slet vi på 9 av ungarna kläder o motade ut dem en stund, och det behövdes! Flickorna gick runt o utforskade diverse spännande grejer på tomten och lekte i sandlådan, alla fem grabbar hoppade studsmatta, slängde igen dörrn, plingade på, snubblade, jagade varann, åkte bobbycar osv...De grupperade sig efter könen och höll sig i en pojkgrupp och en flickgrupp, trots att vissa av dem aldrig träffat varann innan. Nån psykologi-studerande eller lekman på området som kan ge en vetenskapligt förankrad förklaring till detta förfarande? Både bilar och dockor finns att tillgå - ändå särskiljer sig lekarna åt så vansinnigt. Flickor bakar kaka, pojkar kör bil. Det var ju så det var!
Nåväl, här kommer mina askassa bilder tagna med vår uråldriga skitdåliga kamera =)










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar