onsdag 5 augusti 2009

jag är inte alls så effektiv

åtminstone inte med bloggandet. men man måste faktiskt ha det rätta suget.
garageplattan är i princip klar, med kanten av lecablock färdigmurad. ska bara putsas på kanten utvändigt o jämnas till med gruset runtom. Rörmokarn är på plats o hålls o härjar bland rören däruppe. Håller tummarna att skiten blir klar nu idag så vi kan börja göra lite själva. materialet har ju funnits på plats ett bra tag, liksom.
Vad gäller garagebygget så ska det alldeles nu i dagarna börja kalkyleras på hur mycket som går åt, sen ska detsamma köpas hem o mannen ska ta ut några veckor ledigt så han kan jobba intensivt med bara bygge.

Har varit i Ullared o bränt alldeles för mycket pengar också o Alicia får glatt finna sig i att kläs i en overall med pojkfärger i vinter. Tur jag har en rosa/grön tvådelad vinterdress att kompensera med också.

I dag är det back to reality. En sugig omtenta om två veckor, och jobb som hägrar fram till 22 ikväll. Jävla pysslande med dagis o shit också - får ju ordna barnvakter för egen maskin när man jobbar kväll. Dagis är öppet 6-18 på vardagar, och det vet ju alla hur sällsynt det är med föräldrar som jobbar obekväma arbetstider???? För helvete, vi lever inte på 70-talet llängre. Vården, handeln, när man kör buss o taxi......nä men såna jobb är det ju inga småbarnsföräldrar som har, guschelöv! Skitkommun. Dock bra på massa andra sätt.

Nähä, barna måste väl ha lunch även idag så jag ska masa mig iväg till spisen. Tjing!

2 kommentarer:

  1. Du har helt rätt i att dagistiderna måste anpassas mer. Ni är åtminstone två...tänk dig att vara ensamstående och jobba obekväma tider.

    SvaraRadera
  2. Jag vet, det är ju helt sjukt!!! Har man inte släkt o vänner som ställer upp tvingas man ju till att ta ledigt - förlorad inkomst - till nackdel för kommunen....vad hände med att tänka ett steg längre??? Vem skrev förresten?? /linda

    SvaraRadera